2020 har varit ett tufft år för många bolag i rekryteringsbranschen, inte minst för WE:SOURCE. Trots detta avslutar vi året med ytterligare två konsulter och två nya spännande uppdrag. 

 
Vi utökar kundportföljen med ytterligare en vinnande upphandling inom VA, Ronneby Miljö & Teknik som befinner sig i en spännande fas där man ska rekrytera 6 nya roller. I och med Corona har möjligheterna öppnats upp ännu mera genom att vi arbetar 100% remote och vi har redan innan årets slut satt igång med workshops, kartläggningar och påbörjat annonsering av roller som arbetsledare, drifttekniker, ingenjör inom VA och även drift. 
 
En annan spännande kund är Sting som är ett statligt finansierat startup accelareator som erbjuder sina bolag talent management tjänster. Ett av deras alumnibolag, Wehype är ett snabbväxande mediabolag inom gaming som går från att vara ett startup till ett scale up. 
 
WE:SOURCE går in och hjälper Wehype med att rekrytera flertalet roller inom tech genom sourcing. Arbetet kräver hög kvalitét och snabba taktpinnar för att kunna springa med bolagets offensiva tillväxt.
 
Vi är ärade av få vara med om båda bolagens spännande resor och vi fortsätter att hjälpa våra kunder i arbetet mot att jobba mer kompetensbaserat och fördomsfritt.
 
Vi önskar alla våra kunder, branschkollegor, partners och vänner en riktigt god jul och gott nytt år!