Roslagsvatten

Innan julledigheten startade igång, kunde WE:SOURCE meddela att de vunnit upphandling om rekryteringstjänster till Roslagsvatten. 

Roslagsvatten är ett VA-bolag som ägs av 7 kommuner, Österåker, Ekerö, Vallentuna, Knivsta, Vaxholm, Täby och Danderyd. Bolaget befinner sig i en spännande resa där alla kommuner växer och utvecklas. Därför har Roslagsvatten skapat ”Roslagsvatten 2.0” som innebär att de ställer om, justerar och utvecklar verksamheten med lösningar som är hållbara över tid. 

Roslagsvatten är en väldigt intressant och spännande arbetsgivare. Kompetensen är hög internt på bolaget och de förändringar som kommer ske från och med 2020 med ”Roslagsvatten 2.0″ kommer ha en betydande roll för hur dessa kommuner arbetar klimatsmart. Därför känner vi oss ärade att få vara med på resan om en mer klimatsmart och hållbar utveckling för dessa kommuner och rekrytera till både specialistroller, men också chefsroller.

Mine Alghazi Jacobson, VD WE:SOURCE.

Rollerna WE:SOURCE rekryterar till

Vi är redan ute med vissa roller;
– Enhetschef för ledningsnät
– Gruppchef för Analys ledningsnät
– Chef för produktionsteknik (övriga roller inom enheten, se nedan)
– IT-projektledare
– IT specialist med inriktning datakommunikation och produktionsteknik

Dessa roller är otroligt viktiga för Roslagsvatten då grupperna utgör en viktig del i kärnverksamheten. Produktionsteknik är också en ny enhet där vi söker en erfaren ledare som ska bygga upp allt från grunden med hjälp av en kompetent ledning i syfte att möta de behov och krav som ställs.  Till den nya enheten kommer vi även söka efter;
– Ingenjör produktionsteknik
– Projektledare produktionsteknik
– Automationsingenjör

Andra specialistroller vi söker;
– Instrumenttekniker
– Kommunikatör
– HR partner
– Entreprenadupphandlare
– Arkivarie 

Alla annonser är ännu inte ute, men vi söker kandidater redan nu för alla dessa roller. Är man nyfiken på någon som inte ligger ute på vår hemsida, är man välkommen att kontakta Mine Alghazi Jacobson på mine@we-source.se, annars rekommenderar vi att man håller utkik på jobb.we-source.se för fler nyheter och lediga jobb hos Roslagsvatten.