Vi har nu nöjet att presentera WE:SOURCE nya VD, Claes Johansson.

Claes har gedigen erfarenhet från konsult- och rekryteringsbranschen. Hans senaste uppdrag var som affärsområdeschef på Randstad Technologies i Östergötland. Claes tillträder som VD den 16 augusti.

WE:SOURCE har som ambition att stärka sin etablering i den fjärde stora storstadsregionen Linköping/Norrköping. Claes kommer att utgå ifrån WE:SOURCE kontor i Norrköping.

Mine Alghazi Jacobson, nuvarande VD för WE:SOURCE kommenterar:

Vi är väldigt stolta över denna rekrytering. WE:SOURCE har höga ambitioner och vill utveckla rekryteringsbranschen genom att vara nytänkande och ha högt fokus på kvalitativ leverans av våra tjänster. Claes har bred erfarenhet från olika branscher, gedigen erfarenhet inom kompetensförsörjning och är en uppskattad ledare. Att han dessutom stärker vår närvaro i den expansiva regionen Linköping/Norrköping är positivt. Jag har valt att lägga 100% fokus på strategiskt arbete och konsultrollen och ser Claes som den perfekta efterträdaren. Genom rekryteringen av Claes får vi mycket fina förutsättningar att lägga in en högre växel i vår tillväxtresa och utveckla bolaget vidare!

Varmt välkommen till WE:SOURCE, Claes!