Webinar: Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer inom offentlig sektor

SAVE THE DATE:
Onsdag den 3 juni kl 11.00-11.45

Går du på magkänsla när du rekryterar, eller använder du dig av den fakta och kunskap som finns kring området rekrytering och intervjuteknik? 

Om du vet med dig att du använder dig av förstnämnda, så är du heller inte ensam om det. Många chefer har inte den kompetens som krävs för att arbeta med kompetensbaserad rekrytering, det som de flesta rekryterare använder. 

Syftet med metoden är helt enkelt att använda sig av evidensbaserad metodik och verktyg för att ta reda på vilken kandidat som är bäst lämpan för den utlysta rollen, oavsett kön, bakgrund, etnicitet etc. 

Det som skiljer sig för dig som är chef inom offentlig sektor, är att det ställs högre krav på att rekryteringen ska kunna ha en bevisad effekt på rättvisa och mångfald. Med kompetensbaserad intervjuteknik (och även urval), kan du enkelt visa på hur du använt dig av metod som främjar en rättvis rekrytering. 

ANMÄL DIG HÄR >
Anmälan sker via Evenbrite. 
Ett bekräftelsemail kommer att sändas till din angivna e-postadress efter anmälan.

MÅLGRUPP

Webinariet vänder sig till dig som är chef inom offentlig sektor och har ett rekryteringsbehov och behöver därför delta i intervjuer. Webinariet kan även vara till för dig som arbetar inom privat sektor då metoden används brett igenom hela rekryteringsbranschen och lämpar sig bäst för alla som önskar arbeta mer metodiskt med rekryteringen.

OM OSS

WE:SOURCE är ett specialiserat rekryteringsbolag som hjälper organisationer inom IT och informationshantering att rekrytera chefer och specialister.

Vi heter Mine och Daniel och utgör en stark duo med mångårig erfarenhet av rekrytering av specialister och chefer. 

WE:SOURCE är ett dotterbolag till ArkivIT som i 10 års tid rekryterat arkivarier, registratorer, chefer, systemförvaltare, systemutvecklare, projektledare etc inom branschen. Vi förstår att det kan vara svårt ibland. Det är därför vi finns till, så vi kan hjälpa er här och nu, eller långsiktigt.

FÖRELÄSARE

Mine Alghazi Jacobson, 
VD & rekryteringskonsult

Mine har mångårig erfarenhet av rekrytering och employer branding på bla ArkivIT, SVT, Schibsted och Lifesum. Hösten 2019 gick hon in som delägare och VD för WE:SOURCE efter en tid på ArkivIT.

Daniel Grape, 
Senior rekryteringskonsult

Daniel har stor erfarenhet av rekryteringsbyråer och har arbetat på bla Dfind och nu senast Badenoch+Clark. Daniels stora styrka är hans arbete med exekutiv search och rekrytering till höga ledningspositioner. Med goda referenser och fina meriter, påbörjade han sin nya resa hos WE:SOURCE i april 2020.