För arbetsgivare

REKRYTERING

Genom rätt verktyg, erfarenhet, forskningsbaserad metodik och våra egna personliga erfarenheter – har vi det som krävs för att leverera en kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering åt kund. Vi anpassar vår process till er i syfte att bevara er tonalitet och arbetsgivarvarumärke.

 

Syftet med denna metodik är att se på kompetenserna hos kandidaterna i syfte att uppnå de mål som är uppsatta med den specifika rollen. På så sätt, ökar chansen till en diversifierad arbetsgrupp av människor. Vi använder moderna verktyg och ett agilt förhållningssätt för att ändå kunna arbeta flexibelt trots fyrkantigheten i en sådan metod. Med kompetensbaserad metodik innebär det att urvalsprocess, intervjuprocess och kandidathanteringen sker automatiserat och rättvist. På så sätt kan vi säkerställa en icke-diskriminerande intervjuprocess.

SEARCH

WE:SOURCE arbetar främst med search som metod där vi har en tydlig process i hur vi arbetar för att få fram de absolut bästa kandidaterna. För oss handlar det om att arbeta snabbt och effektivt för att få fram så många intresserade och kvalitativa kandidater som möjligt. 

EXECUTIVE SEARCH

WE:SOURCE har en gedigen bakgrund i denna metod. Vi hjälper er att hitta nästa ledare eller nyckelroll med hjälp av metoder som säkerställer att vi levererar rätt kandidat för specifikt jobb. Vi lägger grunden i en gedigen kartläggning som vi utgår ifrån när vi sätter igång med vår serarch och headhunting. 

WE:SOURCE ON DEMAND

Vårt största fokus när vi arbetar on demand är att leverera samtidigt som vi kompetenshöjer vår kund och deras chefer vad gäller rekrytering och kandidatvård. När vi arbetar on demand är vi rekryteringskonsulter på timbasis och kompletterar vår kund när HR/rekryteringsresurserna inte räcker till.

För sökande

Vi tror på att vårda våra relationer med våra kandidater. Det innebär att när vi hjälpt dig som kandidat med ett jobb, håller vi gärna kontakten med dig så vi kan hjälpa dig i fortsatt önskad riktning. Att söka nytt jobb och gå på intervjuer kan för många vara otroligt påfrestande. Därför tror vi på att alla kan behöva stöttepelare och mentorer under processens gång.  

Till dig som kandidat erbjuder vi dig:

  • Coachingsamtal via telefon. Du kontaktar oss i kontaktformuläret nedan eller på e-post info@we-source.se och berättar att du vill ha coaching samt lämnar kontaktuppgifter, så ringer vi upp dig.  
  • Ta förutsättningslös kontakt –  vi searchar till dig proaktivt/håller ögonen öppna för ditt nästa jobb. 

Aktuella annonser

KONTAKTA OSS

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.
Läs vår integritetspolicy här.