För arbetsgivare

Hela rekryteringsprocessen, från start till mål

Rekrytering kan vara både tidskrävande och svårt eftersom den man vill hitta ska förhoppningsvis passa in i organisationen långsiktigt. Vi vill hjälpa våra kunder att slippa tänka kring de bitar som inte handlar om att lära känna kandidaterna. Vi sköter administrationen och alla delar som innebar att hitta rätt person för rätt roll.  

Behovsanpassad rekrytering

I vissa fall önskar kunder hantera en del av rekryteringen själva. Därför ser vi till att vara behjälpliga med de delar som ni känner er osäkra på eller behöver hjälp med av andra anledningar. 

Handledning/Onboarding

Efter avslutad rekryteringsprocess börjar resan tillsammans med er nya medarbetare. Som ett komplement till rekryteringsprocessen kan WE:SOURCE bistå med handledning av medarbetare under överenskommen period för att säkerställa en effektiv onboardingporocessHandledning rekommenderas främst vid rekrytering av specialistroller, ensamroller eller rekrytering som innebär ett nästa steg i karriären för kandidaten. 

Dom första månaderna i en ny roll har stor inverkan på trivsel och resultat. Genom handledning säkerställer ni en effektiv onboardingprocess där medarbetaren får behovsanpassad handledning utifrån såväl verksamhetens behov som medarbetarens individuella förutsättningar.  

Hyrköp

Ibland kan det bli fel och det förstår vi. Därför kan man hyra kandidaten först under en begränsad tid där ni båda får känna på varandra och se om det är en bra match, för att sen besluta om anställningen är långsiktig.  

Vill du komma i kontakt med oss och diskutera vilken lösning som passar er bäst? Hör av er till någon av våra rekryterare. 

För sökande

Vi tror på att vårda våra relationer med våra kandidater. Det innebär att när vi hjälpt dig som kandidat med ett jobb, håller vi gärna kontakten med dig så vi kan hjälpa dig i fortsatt önskad riktning. Att söka nytt jobb och gå på intervjuer kan för många vara otroligt påfrestande. Därför tror vi på att alla kan behöva stöttepelare och mentorer under processens gång.  

Till dig som kandidat erbjuder vi dig:

  • Coachingsamtal via telefon. Du kontaktar oss i kontaktformuläret nedan eller på e-post info@we-source.se och berättar att du vill ha coaching samt lämnar kontaktuppgifter, så ringer vi upp dig.  
  • Ta förutsättningslös kontakt –  vi searchar till dig proaktivt/håller ögonen öppna för ditt nästa jobb. 

Aktuella annonser

KONTAKTA OSS

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.
Läs vår integritetspolicy här.