WE:SOURCE är rekryteringsspecialister inom arkiv, IT- och informationshantering. Vi är ett dotterbolag till ArkivIT som är en ledande aktör i branschen. Tillsammans erbjuder vi kortsiktig- och långsiktig kompetensförsörjning till främst offentlig sektor och storbolag. WE:SOURCE är ett nystartat bolag med många fina förutsättningar, kompetenta medarbetare och ett enormt nätverk. Flexibilitet, ödmjukhet, resultatfokus och teamwork är det som gjort att vi nått i en framgång i koncernen. Och nu söker vi dig som delar de värderingarna med oss.

Vi söker en säljande rekryteringskonsult som ska ansvara för att dra in egna affärer och kunder samt sköta hela rekryteringsprocesser med hjälp från sina kollegor. Du är självständig och relationsskapande. Du är orädd och älskar att dra in nya affärer. 

KVALIFIKATIONER

– Eftergymnasial utbildning inom exempelvis försäljning, personalvetenskap, IT eller motsvarande.
– Minst något års erfarenhet från rekryteringsbranschen
– Erfarenhet av försäljning inom rekryteringsbranschen eller konsultmäklarbranschen

MERITERANDE

– Tidigare erfarenhet från offentlig sektor och upphandlingar
– Erfarenhet av och certifiering i verktyg för personlighetsbedömning
– Intresse för och/eller kunskaper kring IT, informationshantering och/eller arkiv.

WE:SOURCE befinner sig i en otroligt spännande tid och det är därför viktigt för oss att vi hittar dig som är här för att stanna. Det innebär att vi är flexibla med tillsättning och form för anställning!

Är du intresserad av att vara med på resan och jobba tillsammans med oss? Ansök idag! Kontakt för denna rekrytering: Mine Alghazi Jacobson, 0736 45 46 45 eller mine@we-source.se

ANSÖKAN

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.
Läs vår integritetspolicy här.