Vad vi gör

We:source – arbetar med långsiktig kompetensförsörjning i form av rekrytering av specialister inom arkiv- och informationshantering. Tack vare ett nära samarbete med systerbolaget ArkivIT har vi tillgång till ett stort nätverk av kompetenser i branschen. 

Bolaget startade 2019 med inspiration från återkommande förfrågningar av ArkivIT:s kunder i behov av rekrytering. ArkivIT kommer fortsätta göra det ArkivIT gör bäst – leverera konsultlösningar inom arkiv och digital informationshantering. WE:SOURCE tillgodoser istället kundernas långsiktiga behov i form av direktrekrytering till kund.    

Varför välja WE:SOURCE?

När du anlitar oss som rekryteringspartner samarbetar du med en erfaren rekryterare inriktad på headhunting av specialistroller inom arkiv och digital informationshantering. WE:SOURCE har ett nära samarbete med systerbolaget ArkivIT där seniora konsulter inom området delar med sig av sitt nätverk och kompetens för att hitta den rätta kandidaten för er. 

Vi kallar det för “specialister som förmedlar specialister”.  

Mine och Amanda på WE:SOURCE

Vi på WE:SOURCE

Vi heter Mine och Amanda och har tillsammans flera års erfarenhet av rekrytering, både internt och externt från byrå. Vi drivs av både nöjda kunder och nöjda kandidater.

Vi jobbar också på ArkivIT och förstår utmaningarna i att rekrytera och behålla den här typ av kompetenser. Vi har nätverket, förståelsen och erfarenheten och vi strävar mot att vara de enda och de bästa i branschen.

KONTAKTA OSS

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

Läs vår integritetspolicy här.