OM OSS

WE:SOURCE är ett rekryteringsbolag inom IT- och informationshantering. Vi levererar långsiktig kompetensförsörjning inom chefs- och specialistrekryteringar och använder oss av evidensbaserade rekryteringsmetoder för att hitta rätt person för rätt roll. Vi är ett dotterbolag till ArkivIT och använder oss av synergieffekter i syfte att leverera den bästa lösningen till våra kunder.

Bolaget startade 2019 med inspiration från återkommande förfrågningar av ArkivIT:s kunder i behov av rekrytering. ArkivIT kommer fortsätta göra det ArkivIT gör bäst – leverera konsultlösningar inom arkiv och digital informationshantering. WE:SOURCE tillgodoser istället kundernas långsiktiga behov.    

Varför välja WE:SOURCE?

När du anlitar oss som rekryteringspartner samarbetar du med en erfaren rekryterare inriktad på kompetensbaserad rekryteringsmetodik av chefs- och specialistroller inom IT och informationshantering. WE:SOURCE har ett nära samarbete med systerbolaget ArkivIT där seniora konsulter inom området delar med sig av sitt nätverk och kompetens för att hitta den rätta kandidaten för er. 

Vi är flexibla och fyrkantiga. Det kanske låter lite konstigt? Men vi menar på att vi förstår alla lagkrav och regler som gäller för offentlig- respektive privat sektor och har byggt upp processer som ska främja en flexibilitet, ett modernt förhållningssätt mot kandidater och inom lagar och regler. 

KONTAKTA OSS

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

Läs vår integritetspolicy här.