SAVE THE DATE:
16 oktober kl 11.00-11.45

30 november kl 11.00-11.45
16 december kl 11.00-11.45

Behöver du en knuff i rätt riktning för att rekrytera och behålla de bästa talangerna? Då är höstens webinars för dig! 

Nu är vi äntligen tillbaka och är redo för en ny säsong med fler nyttiga ämnen för dig som ska rekrytera och introducera nya medarbetare.  Våra webinars vänder sig främst till dig som är chef men också till dig som hjälper till i rekrytering och onboarding hos din arbetsgivare. Anmälan sker på Eventbrite eller via länk nedan. Länk till Zoom och hur du ansluter, kommer dagarna innan eventet. 

16 oktober – Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer
Vårens populära webinar är nu tillbaka! Vi pratar om teorierna bakom kompetensbaserade rekrytering och ger konkreta tips och råd kring hur du kan sätta upp en kompetensbaserade rekrytering. 
Länk: https://www.eventbrite.se/e/108080666182

30 november – Introducera en ny medarbetare – tips och trix (med Covid-19 i åtanke)
Med våra individuella erfarenheter av onboarding, vet vi att en bra start ger bättre resultat, nöjdare medarbetare och fler rekommendationer på talangfulla medarbetare. Därför ger vi dig nu alla tipsen som du med små och enkla medel kan ta med dig. 
Länk: https://www.eventbrite.se/e/117620097879


16 december – 10 tips för en bättre och effektivare rekryteringsprocess
Vi vill ge dig verktygen för en bättre och mer lyckad rekryteringsprocess. Vi ger dig 10 enkla tips på hur du kan skapa en bättre rekryteringsprocess som lämnar dina kandidater med en positiv upplevelse oavsett besked. 
Länk: https://www.eventbrite.se/e/117620097879

MÅLGRUPP

Webinariet vänder sig till dig som är chef och har ett rekryteringsbehov och behöver därför delta i intervjuer. Våra webinars lämpar sig även till dig som arbetar med rekrytering och onboarding utan personalansvar och behöver bekanta dig med metoder och teorier inom området.

OM OSS

WE:SOURCE är ett specialiserat rekryteringsbolag som hjälper organisationer inom IT och informationshantering att rekrytera chefer och specialister.

Vi heter Mine och Daniel och utgör en stark duo med mångårig erfarenhet av rekrytering av specialister och chefer. 

WE:SOURCE är ett dotterbolag till ArkivIT som i 10 års tid rekryterat arkivarier, registratorer, chefer, systemförvaltare, systemutvecklare, projektledare etc inom branschen. Vi förstår att det kan vara svårt ibland. Det är därför vi finns till, så vi kan hjälpa er här och nu, eller långsiktigt.

FÖRELÄSARE

Mine Alghazi Jacobson, 
VD & rekryteringskonsult

Mine har mångårig erfarenhet av rekrytering och employer branding på bla ArkivIT, SVT, Schibsted och Lifesum. Hösten 2019 gick hon in som delägare och VD för WE:SOURCE efter en tid på ArkivIT.

Daniel Grape, 
Senior rekryteringskonsult

Daniel har stor erfarenhet av rekryteringsbyråer och har arbetat på bla Dfind och nu senast Badenoch+Clark. Daniels stora styrka är hans arbete med exekutiv search och rekrytering till höga ledningspositioner. Med goda referenser och fina meriter, påbörjade han sin nya resa hos WE:SOURCE i april 2020.