WE:SOURCE

Sista ansökningsdag har passerat. Besök gärna vår karriärsida för aktuella tjänster.

OM ROLLEN:

Vi söker en arkivarie med intresse för att driva och utveckla arkiv- och informationshanteringsprocesser. Som arkivarie stöttar du organisationen i informationshanteringsfrågor genom att upprätta, uppdatera och informera om rådande policys, rutiner och riktlinjer för dokumenthanteringen. Information och utbildning av personal i offentlighetslagstiftning och ärendehanteringssystem sker löpande och samordnas med systemförvaltaren. Rollen innefattar även postöppning och diarieföring av centralt inkommande fysisk och digital post. Du ger även stöd i klassificering, återsökning, gallring och statistik.

KVALIFIKATIONER:

  • Högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap
  • 3 års yrkeserfarenhet som arkivarie
  • Erfarenhet av registratur och digital ärende- och dokumenthantering
  • Goda IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i OSL

Juridisk kompetens och kunskaper inom informationssäkerhet är meriterande.

EGENSKAPER:

För att trivas och lyckas i rollen som arkivarie har du en god pedagogisk förmåga och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor. Du är lyhörd för organisationens behov och tar initiativ till att utveckla och förbättra. Vidare tror vi att du trivs med bredd och variation i arbetsuppgifterna där ett nära samarbete med övriga i organisationen är en viktig framgångsfaktor.

OM HUGE BOSTÄDER:

Huge välkomnar dig till ett härligt gäng medarbetare som lyfter stämningen på jobbet. Frågor som trivsel, hälsa och välmående ligger högt på agendan tillsammans med miljö och hållbarhet. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, företagshälsovård, gemensamma friskvårdaktiviteter, flextid och 32 dagars semester per år. Med ständig utveckling i fokus finns goda möjligheter att vara med och utveckla organisationens digitala arkiv- och informationshantering.

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som 2017 blev utsedd till årets tillväxtkommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler med drygt 8000 lägenheter och 6 handelscentrum i deras bestånd. Huge har cirka 165 anställda med flera områdeskontor i Huddinge kommun.

OM WE:SOURCE:

WE:SOURCE är ett rekrytering- och bemanningsbolag med fokus på kompetensförsörjning inom arkiv- och informationshantering. WE:SOURCE verksamhet startades år 2019 som ett systerbolag till expertbolaget ArkivIT. Genom vår nära samverkan med ArkivIT har vi tillgång till stor kompetens och stora nätverk inom arkiv- och informationshantering.

TILLTRÄDE OCH ANSÖKAN

Detta är en direktrekrytering där du anställs av Huge Bostäder. Denna rekryteringsprocess sköts av rekryteringsbolaget WE:SOURCE.

Omfattning: 100%, tillsvidare
Tillträdesdag: ASAP eller enligt överenskommelse
Placering: Huddinge Centrum
Sista ansökningsdag: 2019-06-14

För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Amanda Johansson på telefon 0760-51 00 16 eller mejla rekrytering@we-source.se.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.
Läs vår integritetspolicy här.